Projekt

Barnsäkerhet

Dubbeldörrshasp. 

Låser ett dubbelskåp enkelt så att barnen inte kan öppna. Fungerar både för knoppar och handtag. Ingen installation. Lätt att ta med "säkra upp" där det är önskvärt.

 

Lådhurtsregel. 

Alla hurtsens lådor kan låsas samtidigt. Den försvårar för barn att komma åt lådornas innehåll som inte minst i köket kan bestå av farliga föremål. Regeln hindrar dessutom barn att klättra på lådhandtagen eller de öppna lådorna.

   Tillverkas i plywood och passar de flesta knoppar och handtag.

Skötbord

Tvättbjörne har under många år varit ett av Sveriges 

populäraste skötbord. Tvättbjörne är avsett för badkar och finns i två utföranden: Basic och Classic. Tvättbjörne Classic är unikt genom att det kan fällas upp mot väggen då det inte används utan att behöva skruvas fast i väggen. Tvättbjörne säljs idag genom Scandinavian Baby Alliance.

Läs mer om Tvättbjörne

Handikapphjälpmedel

Bidétillsats till WC

Bidéra ser ut som en vanlig toasits, men har en integrerad bidéfunktion och passar våra vanligaste WC-stolar. Bidéras sittring är försedd med två strilar. En fram och en baktill. Med ett enkelt reglage regleras dushstrålarna, som möts.

Bidera är utvecklad för Top Hygien.

Läs mer om Bidéra

WC-lyft

Lyften monteras direkt på toalettstolen utan att behöva göra hål i golv eller vägg. Sidoskydd/armstöd är uppfällbara för att underlätta sidoförflyttning. WC lyften är utvecklad för Top Hygien i samarbete med Lars Sundqvist. Lyftkapacitet 160 kg.

Läs mer om WC-lyft

VVS - produkter
 

EasyClean

En bottenventil med integrerat vattenlås för handfat. Fördelen är att vattenlåset är sammanbyggt med ventilen, vilket gör det möjligt att dra upp vattenlåset i handfatet för rengöring. EasyClean finns i VVS-fackhandeln i Norden och i byggfackhandeln som tex Bauhaus, Jula i Norden och Leroy Merlin på kontinenten.

Läs mer om EasyClean

Rubrik 1

Våtservetter

Silk & Clean 

Silk & Clean är en våtservett som tar bort fläckar från siden utan att lämna ringar. 

Silk & Clean distribueras bland annat till hotell, butiker och flygbolag över hela världen.

Läs mer om Silk & Clean

Förpackning för bredbart

SpreadPac

SpreadPac är en engångsförpackning för bredbart, t ex bordsfett, mjukost mm. 

Idén är att man ska kunna bre t ex en smörgås med själva förpackningen istället för med en kniv. Produkten är patenterad i Europa och Japan och vi ser en stor potential i samband med att det nu ställs ökade krav på miljövänligare förpackningar. Spreadpac eliminerar behovet av engångskniv, samtidigt som den kan utföras i callulosabaserat material.